В мавзолея на сърцето ми
има място за всички хора -
има специална ниша
за избрани гости...
Един от тях си ти
и ти ме нарани!
...............................
Обичам те отново -
но мога и да те изхвърля оттам!
..............................
Ела и поседни...
Да изпием чашата докрай!
© Есфир Асфар All rights reserved.
Но това не променя факта, че и аз намирам този атрибут на сърцето на лирическата за ужасен.