Мечта
Любов невиждана, зароди се в мен.
Появи се ти и слънце внесе в моя ден!
Стоях сама под нощното небе,
да съм с теб всичко в мен зове!
Ден след ден прорязваха ме твоите очи,
сякаш знаеше какви са моите мечти!
В съня си само аз се моля
ти да кажеш: "Ти си само моя!"
И отново да зърна твоето лице,
без да прорязва моето сърце!
© Памел All rights reserved.