Mar 15, 2015, 5:04 PM

Мечта 2 

  Poetry » Love
350 0 0

Аз искам да те помня все така -

по очите ти да няма тъга,

все усмихната и лъчезарна,

все тъй красива и омайна -

ето - пролет чака навън,

но любовта за мен, уви, е само сън.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??