Мечта
Пороен дъжд над земята се сипе,
а около мене въртят и въртят се мечтите.
На теб те всичките са посветени,
и душата, и сърцето - пак на теб са подарени.
Обичам да мечтая
чувствам се като във рая -
там всичко е възможно
и даже никак не е сложно!
В топли облаци потъвам цяла
и луната е близо, тъй светла и бяла.
Винаги при теб ме връща сънят,
но даже и там сълзите текат.
А дъждът навън все вали ли, вали,
не вижда как аз, потънала в мечти,
аз него не слушам, нехая,
а искам пак с теб да съм в рая!
© Михаела Канелова All rights reserved.