Всички казват, той не е за тебе,
всички се опитват да ме убедят,
че ти не си човека за когото аз мечтая,
че ти просто си илюзия една.
Но аз ще изкрещя че само теб обичам
че най-важен ти си на света
че само с мисълта за теб заспивам,
и събуждам се със хиляди мечти.
Дойде и озари живота ми
в един студен и мрачен ден.
Дойде и вдъхна ми надеждата,
с която дишам и до днес.
Ще те запомня весел и усмихнат,
ще те запомня като моята мечта.
Една мечта несбъдната но искана
ужасно искана най-много на света.
Обичам те до болка те обичам,
така ще бъде занапред.
Да дишам мога само с тебе,
а ти си толкова далеч.
На сантиметри разстояние от мен...
22.08.14г. 01:51-С мисълта за теб
© Петя All rights reserved.