Мечта
Ако ме няма месец тук,
и дори година ме няма,
дали тогава ще си друг,
може би ще бъдем двама...
... каква мечта...
Черно
А слънцето грее в косите ми,
пиша безсмислени неща...
Черни не са очите ми,
но черно е в мойта душа.
Обвивка
И обвива ме някаква песен
тъжна, раняваща, убиваща,
с клавишите чупя без звук
пианото ново - старата песен.
Промяна
И някаква промяна си търся,
за да премина през тръните...
Всичко да променя ще мога,
но не и любовта в себе си...
.........глупости
© Дива Самодива All rights reserved.