Пихте ли кафе и тази сутрин,
купихте ли „Златното” талонче?
Фараони, пирамиди, други –
чака ви щастливо милионче.
Търкайте талончета другари,
търкайте, печалбите ви чакат,
я ще се снабдите със Ферари,
я със някоя стотачка яка.
Търкайте - от сутрин, чак до вечер,
после ще блестите от екрана.
За да ни разказвате в Наречен
как ще посетите фън-шуй баня.
Как ремонт ще спретнете във къщи,
с нова печка, мебели, тераса.
Как животът вече не се мръщи,
а ви се усмихва с пълна маса.
Близкото оказва се далече,
докато фантазии витаят
друг на вас парите ви извлече –
плувайте в поредната омая!
© Данаил Таков All rights reserved.