Мечта в бяло...
С вихрен ритъм залудува,
с вятър в пряспа забушува,
в клони метна се игриво,
ръсна сняг от бяло мливо...
Аз, от красотата заблудена,
радвам се с душа спасена...
А мечта тиранин нейде дебне,
как отново пак да я превземе...
© Мариола Томова All rights reserved.