Mar 23, 2015, 10:59 PM

Мечта за по-добър живот 

  Poetry » Civilian
352 1 0

Хора, мечтайте си за по-добър живот,

а не от мизерия да чезне нашият народ!

На власт е селски тарикат.

Всеки знае как у нас става се богат.

Сиреч всеки знае, че е с престъпления,

но някои да ни заслепяват имат умения.

Лъжат ни, че за тях хората нещо значат,

но не забелязват как те плачат.

Села обезлюдяват,

но онез туй само наблюдават.

Живеят си в охолство

и в самодоволство,

а бедният народ  тегло търпи,

но няма все да спи.

Ако сме единни, ще успеем,

иначе ще тлеем.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??