В сърцето си на топло те пазя,
не искам от студ да умреш.
Светът е мрачен и празен,
няма надежди, копнеж.
Да мечтаеш е нещо безценно,
особено в угнетения свят.
Мечтай, за да можеш като пролетта да разцъфнеш - наново, когато навън е пълно със сняг!
© Еленка Гишина All rights reserved.