Sep 24, 2007, 1:41 PM

МЕЧТАНА МОЯ 

  Poetry
635 0 4
Мечтана моя, черноока,
люлей ме в твоята стихия,
потъвам в тебе надълбоко,
желая те, защо да крия.

Мечтана моя, златокоса,
дошла в нощта ми непрогледна,
с лице на ангел, гола, боса,
тъй непорочна и вълшебна.

Мечтана моя, мъко моя,
с камбаните в душата пееш,
отне съня ми и покоя
 и с тях до късно бавно тлееш.

Мечтана моя, снежнобяла,
навя ми само сняг в очите,
една илюзия си дала
и малко щастие през дните.


На НЕЛИ

© Даниел Стоянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??