Oct 17, 2006, 2:45 PM

"Мечтание" 

  Poetry
731 0 10

Отново нощ
и самота,
луната –
скрита зад мъгла…
От сърцето
искрица една
докосва
струните и лъка,
и цигулката,
след дългото мълчание,
извайва
Шумановото „Мечтание”...

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??