Dec 13, 2007, 4:04 PM

Мечтания 

  Poetry » Humour
787 0 3
МЕЧТАНИЯ
(след кат' ръфнах обяда)

Ехххх... бих пийнал сок от марулки,
докато галя галопираща екваториална костенурка.


Гледайки като поет-философ някъде в безкрайността...
демек, в деколтето на маца


страстта е беззъба без теб,
потресена гледаш насам.
не съм вече туй що бях,
поет ли, не зоолог! ;)

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??