В старанието си да бъда мил
възможно ли е с нещо да сгреша?
От прекалена нежност - за лъжа,
съмнение във теб да съм стаил.
Не се съмнявай! Всичко съм открил,
до огненост - сърце и ум, душа,
защото порива на теб дължа,
пленяващо духа ми просветлил.
Мечтите ти са моите мечти
и същността ми цялата мечтае
светът за тебе, мила, да узнае.
Не подценявай бъдещето ти.
Желая с чудо да те изненада.
Една любов да те дари с отплата.
Мечтателка красива ти бъди
и вярвай силно в утрешния ден,
и чарът ти ще блесне извисен.
© Асенчо Грудев All rights reserved.