Мечтая да бъда луна,
деца да ми бъдат лъчите,
изгряла красиво в нощта,
да давам криле на мечтите.
Мечтая да бъда дъга,
като дъжд да измивам сълзите,
родена от миг красота,
надежда да бъда в душите.
Мечтая да бъда море,
от усмивки да бъдат вълните,
като приказно синьо небе,
да изпивам сивотата на дните.
Мечтая да бъда звезда,
да не бъдат самотни душите
и да падна спокойно в нощта,
за да мога да сбъдна мечтите.
© Гери All rights reserved.