Мечти
Ако можеше всички мечти
във реалност да станат веднага,
доброта за света бих избрал,
без да търся за туй аз облага.
Но животът е сложен за много
и е трудно приет без лъжи...
Във илюзии много живеем
и ще страдаме ний без мечти.
© Михаил Михайлов All rights reserved.