Те мислят, че не мога,
но аз ще им покажа
какво значи да разбираш Бога!
Моите цели и мечти
никой не ще може да
прекрачи прага и да
ми ги разруши!
Пътят към първото
място никога не е
бил лесен, но аз
ще го направя
да изглежда като песен!
Сега съм сам
и страдам,
и в бездната
немилостно
пропадам!
И тъна в неведение
как попаднах във
това владение?
Пред очите ми
завеса черна, изподрана...
Тя преграда е желязна
между мен и моя свят!
И всеки път, щом я погледна,
в сърцето ми отваря се нова рана!
Но моята душа свирепа
против нея ме покрепя.
Да, аз ще победя!
И черната завеса
като магьосник
ще взривя!
Да, аз съм победител!
На мечтите мои съм
Спасител!
© Дамяна Димитрова All rights reserved.