Събирам си пари за локомотив
... обаче-парен...
събирам и за въртележка
даже за виенско колело.
събирам и за еднорог,
а може би Кентавър,
седлото сам ще си направя,
засега събрах пари за спйнер
... събрах и всички...
... покемони...
... ще покарам още малко...
(балканчето-колелото)
...пък по-натам ще видим...
© Христо Манчев All rights reserved.