Спомени изтъркани са оставили следи...
Открих те в отминалите красиви дни...
Сезоните заличиха всичките ни нощи...
А слънцето роди нов ден без теб...
Денят, който е оставил път към теб...
Пътят, отрупан в розите, които ме раздират...
А от раните се ражда красотата на несбъднати мечти.
Мечтите, които никога не умират...
© Бен Ар All rights reserved.
ти си чудесен...