Медитация
Очи затвори и издишай страха,
а после свободна пусни мисълта.
И дишай дълбоко, прелей се в дъха,
така всяка мисъл си губи властта.
Почакай, не бързай, постой на брега,
при мислите бурни, дордето заспят.
И гледай вълните, със цвят на дъга,
почувствай как в тебе расте необят.
Гмурни се, усетиш ли синя вълна,
(прилича на слънце, изгряло в дъжда).
Душата ти там щом се скрий в тишина,
във теб, всеки дъх ще искри с любовта.
Отново издишай и вдишай живот.
Усещаш ли как всеки миг ставаш нов?
Във синята нежност дъхни кислород.
Очи отвори. Ти си в свят от любов.
Цвета Иванова
© Цвета Иванова All rights reserved.