Остави ги за утре чувствата -
сега ме обичай първично!!
Сега ме обичай изпуснато...
Защо да не ни прилича?!
Послушай езика на тялото
напук на луни и поети!!
Взривът между черно и бяло
най-цветно остава да свети,
когато повикат петлите
за всеки от нас ново утро...
Затова - просто днес ме опитай!!
© Илиян All rights reserved.