рингът е празен турнирът приключи
знае какво предстои и когато се случи
тук ще е сцена- щедро ще дава и взема
в битката всекиму тази житейска арена
наболяват ме дланите коленете сърцето
пръстите осъзнават колко далеч е небето
още топли от прощалното ръкостискане
се завръщат в юмрука и дълго го стискат
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
Поздравление!