Dec 27, 2015, 1:01 PM

между мен и теб 

  Poetry » Love
297 0 0

Между мен и теб

върху  гроба на любовта ни

цъфти цветето на забравата.

 

Между мен и света

върху  праха на надеждата

разпилян е буренът на отчаянието.

 

Между мен и утре

върху екрана на неизвестното

трепти знакът на съдбата !

© Юлия Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??