Научил Си ме да се наслаждавам
на всяка мисъл, идваща от Теб.
В облачните долини да разсъждавам,
да чакам в ноти бризът на море.
Звукът на есенното слънце,
събужда музика в ирис на мечта.
И кошмарите са всъщност зрънце,
снишават се пред погледа на Вечността.
Научил си ме Твоя глас да чувам -
шум водопаден, сноп от пълнота.
В петолинието радостно заплува,
цветът на лилия под пулса на дъжда.
20 септември 2019 г.
© Мария All rights reserved.
Благодаря сърдечно и на всички прочели и поставили в " любими"! Бъдете благословени! Хубава творческа вечер ви пожелавам!