Обичаш я? Държиш на нея?
Кой търсиш тук, тогава ми кажи?
Обичаш я?! Ще полудея...
Махни се! Махай се! Върви!
Аз какво съм? Авантюра?
Тръпката в живота ти?
Но да бъда изневяра
не го приемам, запомни!
Разбери какво желаеш,
от какво нуждаеш се - признай.
Разбери, нима се колебаеш?
Правилно въпроса си задай.
Въпросът лесен е и кратък,
а да отговориш трудно е, нали?
Дали е с кървав отпечатък
отговорът на: "Щастлив ли си?"
© Мира All rights reserved.