разтапям се
по звуци от пиано
по черното и бялото
на топлите клавиши
като последна свещ
догаряща във празен
ретро бар
като самотна роза
в чаша от шампанско
с петна от сутрешно кафе
по миглите
разсипвам се на прах
и се запалвам
танцувам по стените
и сенките на празни столове
танцуват върху мен
ще се слея с всичко
ще докосвам
неизречените думи
под покривките
ще стана самота
и ще прегърна себе си
© Есен All rights reserved.