Мерак за съдбовен знак
Стои стаéн в душата ми мерак –
съдбата да направи ясен знак,
че ще ме сложи на висок пиедестал,
там където Наполеон е стоял.
Ще ме обкичи със слава,
слава такава, като нажежена лава,
която преградите гори, събаря
и широк път в обществото отваря.
Хубав път, добре огладен,
пътуваш с ,,Мерцедес", не си вече гладен,
отстрани поздравява те тълпата,
подарява ти в красиви букети цветята.
Какъв прекрасен, сладък сън..!
Някаква сирена пак вие отвън..!
Пътува по пътя, добре огладен,
НЯКОЙ със свита и добре ояден..!
© Никола Яндов All rights reserved.