Едно време мъжете одеха с цървули,
но знаеха дълбоко да орат,
и криеха у своите потури
ключа към женския ни благодат...
Сега какви са - хилави контета
навлечени с костюми и комплекси...
Издуват гащите им... портмонета...
И дотук са скритите им екстри...
Че стара съм и леко изкуфяла,
туй не ми пречи тука да ви кажа -
К'ви чудесии баба е виждала,
изправени и винаги на стража...
Орачи беха некуга мъжете,
па днес са веке само бизнасмени -
и млада да съм пак, го запомнете,
от първите ли са... идеални са за мене...
27.05.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Сега бабка ще те цунка за благодарност 🙉😋🙉