МЕРНИК
Нощта е облечена в черно
звездите са нейни сълзи
живота пак с точен мерник
един ден в нас уби
Сега сме унесени в сънища
приспана е всяка тъга
а утре по старите пътиша
ще тръгнем към стара лъжа
Така ще преминат годините
живота ще стреля по нас
докато не в сън застинеме
а долу във земния пласт
© Стефан Вангелов All rights reserved.
Поздрав и усмивка.