Ако си Мария в Душата си
И Мевляна в сърцето си -
Ще се счупят стените
На чашата на ограниченията.
Любовта на всеки влюбен -
Сливайки се река с река,
За да образуват океан...
Тогаз ще се роди Иисус в нас
С печат Любов -
Отляво на гърдите ще се роди в нас
Месията и Младенеца.
Ако я нямаше ямата,
Щеше ли Йосиф да стане
Йосафат?
Щеше ли да спаси Египет,
а после Канаан?
© Есфир Асфар All rights reserved.