Да търся утопичното е моята мечта.
Трудна е, но не и непосилна.
Съвършенството във теб видях,
красиво тяло, но и буйна, силна.
Влюбих се – в идея –
не в тялото или душата,
а в идеята за съвършенство,
която не живее на Земята.
Влюбих се – разбрах –
съвършенство не значи утопично!
Ти си край на моя път –
не перфектна, но различна!
© Никола Станиславов All rights reserved.