На М.
Метаромантично
Ще се влюбиш
и ще си доволна.
Ще полетиш,
ще бъдеш притаена
и отпусната в блаженство.
Ще пиеш сили
и от теб ще пият,
и няма да се свършваш.
И ще бъдеш там
на материалната, страстна планета,
да чакаш полет нов,
към други, духовни полета.
2002 г.
© Фабер All rights reserved.