Метеоритен дъжд е.
Светлината тропа по стъклата на терасата.
В очите ти сега валят звезди.
Захласнати
се взираме в нощта
и отразени по стените й,
проблясваме...
В душите ни сега валят мечти.
Метеоритен дъжд е.
Пада във прегръдките на лятото
и топло го целува по очите.
... И тихо потопени в светлината
се сбъдваме... в сезона на мечтите.
© Инна All rights reserved.