Dec 11, 2016, 10:06 PM

Ми 

  Poetry » Love, Civilian
723 1 2

 

***

 

Алармата в седем.

Душът – неохотен, леден.

Обликът в стъклото – бледен.

Вече е седем и седем.

 

Кафето – горчиво и горещо,

облива ме тежко

с порив – див,

                  яростен,

                         нечовешки.

Стана и десет,

а в мен студено – зима,

на сърцето сякаш модата му мина.

 

Да знаеш, не ме топли отдавна.

Избеля дори оная твойта –

                                обич ретроградна.

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??