Sep 19, 2007, 8:26 AM

Миг 

  Poetry
442 0 6
Само миг дихание ми подари!
В този необятен океан от мисли!
Само истините, истините остави
и щастие, на глас го искам!

За мен дори съкровище изрови!
Океани от спомени събери!
Някъде лъжите, лъжите изхвърли!
И сърцето на живота ми поднеси!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??