Косите в луда страст,
безбрежно разпилени...!
Ухание на палава игра.
И в тъмнината нежна
две тела в едно се слели!
А по тях...
играе светлина...!!!
Камината почервеняла?
От сладостта на любовта!
- Миг незабравимо щастие
във стаята премина...!
И този миг... ти нивга
няма да забравиш!
Защото този миг
е вечността на любовта!!!
© Ангел All rights reserved.
727.Северина радвам се че се спря на моята страница.Поздрав и на теб!!!Имам стихо което сега одобриха заглавието е /Призив/то е отпечатано на 25.06 2014 година...ще се радвам ако споделите...Целувки!!!