Dec 6, 2012, 7:36 PM

Миг холеричен 

  Poetry » Other
741 0 0

В сухия вятър
в грозните листи.
Буца на гърлото
мъчи небето ми.
В чуждите звуци,
в моите мисли.
Тръгва по стръмното
миг холеричен.

В 'тук и сега' разкопавам.
В 'някъде там' се заривам.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??