Apr 14, 2016, 6:23 PM

Миг от вечност 

  Poetry
385 0 3

И слънцето от обич ще блести.
Небето ти ще милва с лъч надежда.
С душата ти, заключена от стих.
Щом е свят от топла нежност.

 

Отпиеш ли от чудото любов.
Ти пак ще молиш Бога да обикнеш.
От силата на струята живот.
Мечтата ти, че в синьото ще литнеш.

 

А слънцето от обич ще блести.
Небето ти ще милва с лъч надежда.
И огънят в деня ти ще пламти.
Защото ще е твоят миг от вечност!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??