Не суетата, не, приятелю,
не всичко важно е пари и власт,
макар че има и предатели,
и стъпки на лъжа отекват в нас.
Знай, ценното е във душите ни,
това богатството ни е в света.
Не трябва да сме само зрители!
За щастие родени сме сега!
© Данаил Таков All rights reserved.