Потъват дните бавно
годините - напред,
всичко е потайно
не е - ред по ред...
Оглеждаш се и бързаш,
а где - не знаеш ти,
къде ще те отвее,
ще страдаш ли, дали ?
Времето минава
спомени летят,
нищо не остава
всичко е в Мигът...
© Вал Герх All rights reserved.