Ще дойде мигът,
в койтообвивката си здраваще разкъсам,свежият въздухцялата ще ме изпълни,ще стана искрящо цветна,крилата си красивишироко ще разперяи с усмивка ще полетякъм тебе,Слънце!Мечтаеше пеперудата,знаейки,че обратен път няма.
© Ласка Александрова All rights reserved.
Такова спокойствие струи от стиховете ти...
Удоволствие, да се четат!