Jan 9, 2007, 4:53 PM

Мила моя 

  Poetry
657 0 1

Мила моя често те наричам,
винаги в теб се вричам.
Нямам нищо друго на света,
само теб и любовта.

Искам с теб да бъда в ноща,
искам с теб до сутринта.
Искам да бъда с тебе до края,
искам да сме заедно и в рая.

Искам двама с теб
да вървим ръка за ръка,
по пътеката на любовта.
Искам да си с мене знай,
искам да си с мен до край........

© Аааа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??