Аз те чакам, мила моя,
сега за теб създавам стих,
гледам звездите в безброя,
колко сълзи в душата скрих,
изпълнен с жажда за красота,
аз ти казвам - още те обичам,
а ме терзае мъка, самота,
ангел мой те аз наричам,
най-прекрасната в света си,
но този ангел е далеч от мен,
дъжд в душа минорно се ръси,
аз потиснат съм и натъжен.
© Георги All rights reserved.