Скръб потиска всички нас,
ще бие църковна камбана,
боли ни, че дойде този час,
във всяко сърце има рана.
И за нас утеха няма,
достоен човек беше ти,
терзае ни мъка голяма,
към небесния рай лети!
И звездите сякаш плачат,
дано поне там ти е добре,
хората свестните нека тачат,
Бог в рая дано те прибере!
© Георги All rights reserved.
След като се поуспокоихме, се извинявам ако съм наранила или обидила някого. (Моята кръв също подлежи на кипене) Темата за вярата тръгна май от една моя реплика и ако съм дала грешна насока на дискусията, е било неволно.
Дано авторът да не се сърди.
Слънчев да е денят на всички!