May 2, 2011, 10:41 PM

Милост 

  Poetry » Landscape
529 0 4

           МИЛОСТ

 

В ръцете на дивите кестени

горят цветове като свещи.

Наметнали  рокли навестени,

отправят молитви горещи.

 

Нагоре. Нагоре към Бога.

Молят за мъничко милост.

Да бъде съдбата - нежна и строга.

И слънцето нека бъде закрила...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??