Запознанството ни беше толкова отдавна,
Вече дори не помня колко време стана,
Само знам, че ми харесваше тогава,
Да танцувам с теб във „вечерната забава”
Нямам думи вече, за да ти докажа,
Че сърцето ми принадлежи ти оттогава,
Всичко, което някога съм искал,
Намерих в теб и в ума си го притискам,
Не знам, не мога, нямам думи да опиша,
Колко много значиш ти за мен и ще те питам,
Има ли възможност днес да е „тогава”,
Вчерашния ден, когато бяхме щастливи двама.
И ако някой ден погледнеш ме с онзи поглед,
Който топли всичко в мен и си припомниш,
Колко време мина оттогава,
И колко нощи с теб копняхме да сме двама,
Да аз още помня тази скъпоценна вечер,
Когато ти сърцето ми привлече,
И още мисля си за онзи миг,
Когато твоята усмивка грабна ме за миг,
И още мисля си дали ще можем,
Онази вечер късна да си спомним,
Когато аз и те стояхме двама,
И танцувахме във „вечерната забава.”
© Стефан Б All rights reserved.