Apr 11, 2007, 6:09 PM

Минаваш покрай мен 

  Poetry
845 0 0



Минаваш покрай мен


Минаваш покрай мен и
ми казваш нежно "Здрасти".
Гласът ти ме омайва,
очите ти ме опиянаяват,
погледът ти ме обсебва -
дъха ми спираш.
Казано на кратко: влюбена,
съм в теб!

© Гергана Желязкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??