Страхът промъкна се потайно в Любовта
и всяка нейна клетка се разплака,
Душата сви се в ъгъла сама,
мечтите и сълзите си изплака.
Любов със Страх не можеш да избираш,
че връзката е болен, сляп мираж,
за да живееш без да вегетираш,
сдобий се с вяра, мъдрост и кураж.
© Неземна All rights reserved.