Нощ като нощ - със луна и звезди.
Шепот любовен в тревите.
Някъде плахо покълват мечти,
влюбени птици политат.
Някъде ти – в самота окован,
даже не знаеш за мене.
Аз пък сънувам пустиня... керван.
Тръгвам. Дано те намеря.
© Елица Ангелова All rights reserved.
Прочетох стиха ти и много го харесах.
Скоро ще публикувам и аз нещо подобно.
Спокойна нощ!