БНТ има ново "гениално" попадение!
Доживяхме на украински език новини!
Вие не сте достойни дори за презрение!
Как не ви хрумна и да ги води оня с кокаина!?
Браво, господа продажни властници!
Наистина сте жалки и нещастници!
© Георги All rights reserved.
- Дядо, по време на европейското робство в петък даваха ли българска телевизия?